uppdatering från sjukhuset.

Nu är Jag inne på min 5e dag efter operationen, och jag mår faktiskt ganska så bra. Jag får fortfarande ont i huvudet av att kolla på skärmar så jag orkar inte skriva så mycket. Jag kommer att skriva om min sjukhusvistelse när jag är hemma igen, kanske på torsdag. Men jag mår iallafall bättre nu och jag har bara två slangar kvar nu. Hejdå så länge

Kommentarer
Postat av: sanna

hej! jag har också skolios och det är spännande/läskigt att läsa om andras operationer. själv så är det ett kanske en så länge på att jag ska opereras. men hoppas bara att allt går bra med dig och att du snart mår bättre.

2012-02-01 @ 16:03:35
Postat av: Veronica stigh

Hej är Mamma till Emil 17 år som skall opereras 29 februari, på sahlgrenska. Läser och slukar allt jag kan komma åt vad beträffar skolios... Underbart att höra att de gick bra för dig, de ska de göra för min Emil med.Hade du jätte ont när operationen var gjord? efter hur många dagar kunde du gå upp?

En stor bamse kram till dig från veronica

2012-02-03 @ 12:37:31
Postat av: Jenny

sv; Hej Veronica, jag tror att du kommer få svar på en hel massa frågor när jag bekriver min sjukhusvistelse, så håll utkik närmsta veckan och skriv gärna igen om du har fler frågor. Kram!

2012-02-04 @ 10:41:43
URL: http://attlevamedskolios.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0