Länge sedan.

Jag vet, jag vet. Det var nu mer än ett halvår sen jag skrev senast.. Jag vet inte riktigt varför jag inte har skrivit något, men jag känner att operationen och allt vad den tiden innebar är något som jag vill lägga bakom mig, det kanske är därför som jag inte velat skriva något.. Jag mår iallafall jättebra, ryggen mår kalas och jag njuter av att få träna! Jag tror seriöst att den jobbigaste tiden som jag någonsin gått igenom var tiden efter operationen, när jag inte  fick träna. Jag saknade mina lagkamrater något enormt (jag spelar volleyboll), och även om jag gick på näst intill varenda träning så saknade jag att vara en del av laget, på planen. 
Ärret syns förövrigt mycket mindre nu, och jag tänker inte längre på det.. Under sommaren så kunde jag välja kläder som inte visade ryggen, för att jag skämdes, eller inte ville ta upp operationen. Nu, skiter jag fullständigt i det, mitt ärr är en del av mig och min kropp, och inget att skämmas för. 
 
Nog om operationen, nu när vårterminen precis dragit igång så börjar kaoset; nationella proven, gymnasieval och en  massa konserter på min skola. Angående gymnasievalet så är jag tveksam, men det lutar åt en spets-utbildning här i Linköping, med inriktning Hållbar utveckling. Nationella proven är väl inte något jag längtar efter, men jag tror att det inte kommer att vara något problem, jag är ju lite av en nörd..
 
Förhoppningsvis så kommer det inte dröja lika länge tills nästa inlägg, men jag får se. Förresten så har jag inte överhuvudtaget inte varit inne på bloggen, så jag har inte sett era kommentarer. Jag har sett dom nu i efterhand, och ni ska veta att jag blir oroligt glad över att mitt beslut att dela med mig av min historia har uppskattats. TACK! 

RSS 2.0