Efter två månader.

Det har nu gått nästan exakt två månader sedan jag låg på operationsbordet. Det har inte slagit mig förren nu, hur sjukt stolt jag är över mig själv. Att även om jag tyckte att det var galet jobbigt, så tog jag mig igenom det. Det vill jag säga till alla som ska operera sig, att man klarar det. Det känns så förbannat jobbigt där, men man tar sig igenom det, och efteråt kan man vara sjukt stolt över sig själv!

Jag har spenderat den här helgen med ett par vänner, en av dem har fyllt år, så vi överraskade henne med bio. Vi såg "Hungerspelen", som hade premiär i fredags. vi har alla tre sett fram emot den här filmen i flera månader, så hon blev jätteglad! Filmen var, precis om böckerna, galet bra! Dom har inte ändrat särskilt mycket från boken, och det är alltid bra. Jag tycker att alla borde se den, den är grym!

Jag har sånt sjukt sug efter att få börja träna, även om det kommer att dröja ett tag till innan jag får gå tillbaka till volleybollen och all annan träning. Jag går på varenda träning, och det är lika jobbigt varje gång. Jag kan dock inte hålla mig därifrån, jag gillar mitt lag alldeles för mycket! Jag vill behålla bollkänslan, så jag brukar stå och småköra med mig själv. Att se de andra spela match är särskilt jobbigt, jag vill bara springa in och köra gärnet tillsammans med mina vänner. Jag försöker att se positivt på det hela, och tänka att jag kommer att lära mig massor med saker genom att titta på de andra, men det är svårt.
Trevlig helg!

I'm back.

Hallåååå. Nu var det allt länge sen jag skrev någonting här, jag har haft så galet mycket läxor att jag helt enkelt har glömt bort bloggen. Iallafall så är allt finfint med mig, jag går i skolan som vanligt och går på volleybollträningarna, men utan att spela förstås, jag kan även gå en sväng på stan om jag skulle känna för det.
Ryggen känns bra och jag har aldrig ont, förutom om någon kramar mig vääldigt hårt eller om någon tar mig på högersidan av ryggen. Jag kan också cykla nu, men bara oerhört sakta och om det inte är så långt att cykla. Jag har varit på röntgen med, men då fick jag ju inte reda på något utan tog bara bilderna. Resultatet får jag se nästa gång jag ska till min ryggläkare.
Idag har jag studiedag, vilket blir precis vad det låter som för mig; Studiedag. Jag har tre prov den här veckan, plus två redovisningar, allt inklämt på två dagar. Så idag ska jag bara plugga, sedan åker jag troligtvis till min träning för att sen åka till min konfa-träff. 
Hejdå!

En vecka senare.

Hej! Nu var det en vecka sen jag skrev förra gången, men jag har haft ungeför 5 ton läxor att göra, jag ligger ju lite efter med sånt fortfarande. Annars har jag slutat helt med allt vad medeciner heter, och det är såååååå skönt att slippa tänka på det hela tiden. Min rygg mår finfint, och jag går nu i skolan 100%, och jag hoppas kunna börja gymma lite smått om inte alltför länge. Ni som också har opererat ryggen, hur länge tog det innan ni kunde träna lite, typ jogga? Känner att jag inte kan vara så här oaktiv mycket längre. Jag har så sjukt svårt att sova på kvällarna, och det måste bero på att jag inte tränar.
Idag har jag gjort i princip ingenting, jag var nere på stan en supersnabbis och köpte en sak på musikaffären, och nu sitter jag och plonkar på gitarren. Imorgon ska jag på volleyvollmatch, Linköpings herrlag spelar sin första kvartsfinal. Laget har förövrigt vunnit 18 av 18 matcher i serien, grymt imponerande.
Trevlig helg!

RSS 2.0